ترشی لگجین (کیپر)

وضعیت موجودی: موجود است
15,000 تومان

میوه ی جالب و دوست داشتنی از بوته های سبز یک گیاه خودرو.
این میوه همانند زیتون کوچک و تلخ می باشد
که برای شیرین کردن آن تنها از آب استفاده می شود.
لَگَجین یک جزء جدانشدنی از غذاهای ایتالیایی می باشد که در آنجا به اسم کیپر آن را می شناسند و به وفور در انواع سالادهای پاستا, پیتزا و خوراک های گوشتی و انواع سس ها استفاده میگردد.
این میوه خاصیت های دارویی و درمانی فوق العاده ای دارداز جمله :
برطرف کردن درد مفصل, درمان بیماری های کبدی و کلیه ای, رفع سرفه و آرام کردن آن, کاهش نفخ, ضد رماتیسم, اثر ضد میکروبی و از بین بردن کرم و انگل لیشمانیا, رفع کم خونی و رنگ پریدگی و ...
این میوه سرشار از ویتامین های A,E,C,K,B2,B3,اسید فولیک, کلسیم, منیزیوم, آهن و مس می باشد.

خوشبختانه این میوه در فصول اردیبهشت ماه تا شهریورماه در جنوب کشور بخصوص استان بوشهر به وفور موجود می باشد.
بخاطر طبیعت گرم این میوه, مردم جنوب کشور آن را شیرین و تبدیل به ترشی یا شوریجات برای فصل زمستان می کنند.
و یکی از پرطرفدارترین ترشی ها در جنوب کشور ترشی لگجین می باشد.

برچسب های محصول