این محصول از مزرعه سرسبز دارامان واقع در دره رود اردبیل برداشت شده است.به صورت سنتی بوجاری و توسط افراد بومی دست چین و سپس بسته بندی شده است.
جودوسر یا با نام دیگر “یولاف” از خانواده گندمیان به شمار می رود.
امروزه با توجه به پیشرفت علوم مختلف و کشف خواص این گیاه ارزشمند، جودوسر وارد سبد غذایی انسان ها شده است. جودوسر همچون جو و برنج دارای پوسته می باشد. از نظر شکل جو دوسر باریک و کشیده است و هنگام رشد تقریبا در دو نیمه متقارن می روید که به این جهت آن را دوسر می نامند. در مناطق کمی از ایران همچون اصفهان جو دوسر به شکل زراعی کشت می شود. طبق مطالعات صورت گرفته آرد جودوسر موجب کاهش کلسترول بد و افزایش کلسترول خوب می گردد در نتیجه خطر گرفتگی عروق کرونر را کاهش می دهد.
خواص درمانی جو دوسر
تقویت بدن و درمان ضعف عمومی
جوشانده آرد جو دوسر در وقت صبحانه موجب درمان یبوست و بواسیر می گردد.
آرد جو دوسر جهت کاهش درد و درمان سنگ کلیه به دلیل مدر بودن، البته با مشورت پزشک، مصرف می گردد.