سالم کالا
 

خواص عرق میخک

دوشنبه, 17 آذر 1399

خواص درمانی عرق میخک خواص گوارشی عرق میخک : باد شکن ، ضد قی ، مقوی معده و روده و کبد و طحال ، ضد آشفتگی و تهوع ، کرم کش ، تونیک ، محرک فعالیت دستگاه گوارش ، مفید برای اسهال و درد دل بچه ها ، حالت استفراغ و قی بعد از غرا را رفع می کند ، تحلیل باد های غلیظ. خواص سر و گردن عرق میخک : رفع سردرد ، رفع درد دندان و کلا یک بی حس کننده موضعی است ، تقویت لثه ها ، ترمیم قرنیه چشم و رفع لکه در چشم. خواص ریوی عرق میخک : رفع سرفه سرد و تر و تنگی نفس کهنه و رطوبی.

خواص اسکلتی عرق میخک :

رفع کمر درد ، رفع لقوه ، تقویت عمومی بدن ، مناسب برای فلج ، رفع گرفتگی عضله . خواص قلبی-عروقی عرق میخک : برای گردش خون و تقویت قلب مفید است. خواص مغزی-عصبی عرق میخک : فرح افزا ، مقوی دماغ و ذهن و فکر ، باز کردن گرفتگی ها و انسداد دماغی ، مفید برای بسیاری از امراض سرد و مرطوب سوداوی دماغی و اعصاب ، رفع وحشت و خوف و وسواس نافع است .

خواص هورمونی عرق میخک : قاعده آور ، مقوی طحال ، افزایش نیروی جنسی در سرد مزاجان ،مناسب برای بیماریهای سرد رحمی. در ضمن عرق میخک برای جلوگیری از سرطان و یا حتی کمک به درمان ان مفید است . ترکیبات شیمیایی عرق میخک دارای مقدار قابل ملاحظه ای اسانس روغنی فرار است . دارای حدود 80 تا 90 درصد ماده اوزنول است و همین طور مقادیری از کاربو فیلین ، الکل بنزیلیک ، بنزوات دو متیل، فورفوول و اتیلن .

عرق میخک : فواید دارویی و درمانی عرق میخک برای سلامتی بدن عوارض مصرف بیش از حد عرق میخک چون بسیار گرم است مصرف زیاد آن برای گرم مزاجان مناسیب نیست و ممکن است باعت ناراحتی در کلیه و روده و لذا اینگونه افراد می میتوانند آن را همراه با صمغ عربی به عنوان مصلح بخورند - ضمنا مصرف بیش از حد می تواند حتی باعث بیهوشی شود دستور مصرف عرق میخک روزی ۳ بار و هر بار یک قاشق غذاخوری بعد از غذا با یک فنجان آب میل شود. موارد احتیاط و منع مصرف: ندارد. دوره مصرف: مصرف این فراورده تا حصول نتیجه مطلوب می تواند ادامه یابد. شرایط نگهداری: در جای خشک و خنک و دور از تابش مستقیم آفتاب نگهداری شود.

عرق میخک : فواید دارویی و درمانی عرق میخک برای سلامتی بدن 20 خواص دارویی میخک طور خلاصه عبارتند از: از خواص میخک ، تحریک دستگاه گوارش و کمک به هضم غذا و متابولیسم است. از میخک برای درمان حالت تهوع و مشکلات گوارشی استفاده می‌شود. استفاده از میخک برای کاهش دندان درد موثر است و همچنین به کاهش عفونت‌های دهانی کمک می‌کند؛ آغشته کردن محل پوسیدگی دندان به روغن میخک در تسکین درد دندان موثر است. میخک تقویت کننده مغز است و کسانی که حافظه ضعیف دارند می‌توانند از دم کرده میخک استفاده کنند. جویدن میخک به همراه یک تکه کوچک از نمک معمولی به تولید بیشتر آب دهان کمک کرده و در نتیجه تحریک پذیری در گلو را کاهش می‌دهد و برای درمان سرفه موثر است.

 

مصرف گیاه میخک می‌تواند از ابتلا به سرطان جلوگیری ‌کند. برای رفع دندان درد و گوش درد یک قطره از اسانس و یا روغن میخک را روی دندان بمالید و یا در گوش بچکانید. یکی از خواص میخک کاهش استرس و آرام کردن تنش‌های روانی است. به این منظور مقداری آب را به همراه کمی برگ ریحان، برگ نعنا و میخک بجوشانید، سپس از این جوشانده برای تهیه چای سیاه استفاده کنید، این نوشیدنی را همراه با کمی عسل مصرف کنید. معجون گیاهی به دست آمده، تنش‌ها را تسکین می‌دهد. رفع سر درد از دیگر خواص میخک است، همچنین این گیاه ضعف اعصاب را درمان و برای رفع تنگی نفس موثر است. میخک اشتها آور است و بدن را تقویت می‌کند. کسانی که مبتلا به بیماری وسواس هستند برای درمان آن باید قرنفل بخورند. میخک مقوی معده و جهاز هاضمه است، کبد و کلیه را تقویت می‌کند، سکسکه را برطرف می‌کند. برای ترمیم قرنیه چشم و برطرف کردن لکه در چشم، می‌توان چند قطره از محلول آبی میخک در چشم چکاند. استفاده از میخک ، گرفتگی عضله را از بین می‌برد. از خواص میخک قطع تب بوده همچنین برای گردش خون و قلب مفید است.

نوشیدن یک فنجان چای میخک بعد از غذا، گاز و درد معده را از بین می‌برد. مصرف چای میخک قطره قطره ادرار کردن را درمان می‌کند. اوژنول که ماده اصلی میخک است آرام کننده و ضد عفونی کننده است و از آن در دندان‌پزشکی برای آرام کردن درد دندان استفاده می‌شود. میخک کرم کش است و داروهای کرم کش دارای میخک می باشند . میخک جریان آنزیمی را افزایش داده و در نتیجه فعالیت گوارشی را تقویت می‌کند. عرق میخک : فواید دارویی و درمانی عرق میخک برای سلامتی بدن

ارسال نظر