زردچوبه به طور سنتی زعفران هند نام گرفته است.این ادویه پر خاصیت و کم کالری است و در هفت غذای سودمند جهان جای گرفته است. زردچوبه سرشار از منگنز،آهن، ویتامین B6، فیبر، مس و پتاسیم است.
کورکومین موجود در زردچوبه هندی ماده ای موثر و جز فعال آن است. زردچوبه معمولی دارای حدود ۱ درصد کورکومین است اما میزان کورکومین موجود در زردچوبه ارگانیکOAB ۲٫۱۷ درصد است و می تواند همانند دارو در بدن عمل کرده و از بروز بسیاری از بیماری ها از جمله سرطان جلوگیری کند.می توانید کپسول خالی از داروخانه تهیه فرموده و آن را با زردچوبه ارگانیک پر کرده و روزانه ۲ تا ۳ کپسول مصرف کنید. بهترین و موثر ترین روش مصرف زردچوبه، استفاده از آن به صورت خام است.
سم زدایی و ضد سرطان بودن و ضد التهاب و درد بودن زردچوبه جزو مهم ترین خاصیت های آن است و مملو از آنتی اکسیدان است.میزان مصرف زردچوبه ارگانیک OAB در غذاها نصف زردچوبه های معمولی در بازار است،زیرا ۱۰۰% خالص بوده و مملو از کورکومین می باشد که غذا را خوش طعم می نماید.