متاسفم - این محصول دیگر در دسترس نیست
عصاره ی خوراکی کاسنی
120 سی سی
گیاه کاسنی دارای تاریخ غنی به قدمت مصر باستان دارد. مصریان باستان معتقد بودند که مصرف این گیاه می توانـد به تصفیه خون و کبد منجر شده و مشکلات قلبی را برطرف نماید. رومیان باستان برای رهایی از مشکلات کبدی ، ریشـه کاسنی را مصرف می کردند.این گیاه افسانه ای را در برخی از اولین آثار ادبی نیزمـی تـوان یافت . هوراس به عنوان بخشی از رژیم غذایی به آن اشاره کرده است. این گیاه دارویی در متون و منابع طب سنتی ایران نیز به نحو دقیق تعریف و توصیف شـده اسـت و از دوران پـیش از اسلام تاکنون همواره به مثابه گیاه درمانی شناخته می شده است و اهمیت آن به اندازه ای بوده است که ابن سینا پزشک بزرگ ایرانی در مورد گیاه کاسنی و خواص آن رساله ای نوشته است. همچنین حاوی سولفات ها و فسفات های سدیم ؛ منیزیم ؛ پتاسیم و نیترات پتاسیم، همچنین حاوی اینولین ، فروتوز ، رزیـن، شیکورین و اسکولتین است. کاسنی دارای سزکوئی ترپن لاکتون های تلـخ مـزه بـه نـام لاکتوکسـین، لاکتوکـوپیکرین ، شـیکورئین (گلوکزیـد کومارینی)، مالتون (پیرون ساده) و تاداگزاسترین (تری ترپن) می باشد.
موارد مصرف:
: رفع علائم یائسگی، گر گرفتگی، عرق شبانه، احساس آشفتگـی، پوکی استخـوان، تب بر، کاهنده چربی خون، روشن کننده پوست، مفید برای نارسائی های کبد، تصفیه کننده خون، ضد یرقان ، ضد جوش ، ضد خارش، قارچ های جلدی و مدر، کاسنی در ازدیاد نطفه و زیبایی چهره کودک تازه متولد مفید است.
مکانیسم اثر:
مقدار زیاد اینولین در عصاره کاسنیاز موجب مدر بودن آن می شود و از طریق دفـع کلیـوی و صفرا سموم بدن را دفع می کند ، عصاره کاســنیاز، خاصــیت مســکن داشــته و بعضــی از قنــدهای موجــود در آن (اولیگوساکاریدها) دارای خاصیت افرایش میکروب های مفید و کاهش باکتری های بیماری زا در روده می باشند.
موارد احتیاط:
کاسنی موجب تشدید تشنج در افراد مصروع شده و تحریک کننـده تشـنج هـا اسـت.
افرادی که سنگ کلیه دارند باید با مشورت پزشک از کاسنی استفاده کنند. مصرف بلند مدت عرق کاسنی موجب تخریب عروق شبکیه می شود،علاوه بر این موجب افت فشار خـون و افـزایش ترشحات صفرا می گردد.
نکات قابل توصیه:
این فرآورده عصاره طبیعی و خالص کاسنی است و به منظور حفظ خواص کامل آن و رعایت سلامت مصرف کننده در این فرآورده از هیچ ماده افزودنی و طعم دهنده (از قبیل شکر) استفاده نشده است. از این رو در صورتیکه خوردن آن برای شما مشکل باشد می توانید آن را همراه با نوشیدنی میل نمایید.
شرایط نگهداری: مجاورت این عصاره با هوا از کیفیت آن می کاهد، لذا توصیه می شود بلافاصله پس از مصرف در ظرف بسته شود. در جای خشک و تاریک و در دمای محیط (کمتر از ۲۵ درجه سانتیگراد) نگهداری شود.