این محصول از مزرعه سرسبز دارامان واقع در دره رود اردبیل – گرمی گشت و برداشت شده است.به صورت سنتی بوجاری و توسط افراد بومی دست چین و سپس بسته بندی شده است. لوبیاقرمز که بهخاطر شکل و شمایلش به آن لوبیای فلفلی یا لوبیای کلیوی هم میگویند، بومی نواحی شمالی کشور هند است. این لوبیا در بین آمریکاییها طرفداران بسیاری دارد. لوبیاقرمز هم مانند برخی از انواع لوبیاهای دیگر حاوی ماده مسمومیتزایی به نام فیتوهائماگلوتینین است که این ماده سمی، تنها با ۱۰ دقیقه جوشیدن از بین میرود. بهتر است شما برای از بین بردن این ماده سمی، لوبیاقرمز را بهطور کامل و با دمای حداقل ۸۰ درجه سانتیگراد بجوشانید. در ضمن هر ۱۰۰ گرم از لوبیای قرمز ۳۳۳ کیلوکالری انرژی دارد و این مقدار در مقایسه با سایر لوبیاها بیشترین رقم است.