این چای ایرانی عاری از هر گونه عطر، طعم، رنگ دهنده های مصنوعی و اسانس های شیمیایی می باشد و از غنچه بهاری بوته های چای انتخاب، چیده و به وجود آمده است. برگ سبز جمع آوری شده به کارخانه از باغاتی که تحت مدیریت نزدیک و دقیق کارشناسان خبره است به شکل دو برگ و یک غنچه که لطیف ترین و با کیفیت ترین قسمت بوته چای در فصل بهار است چیده می شود. آفات در این باغات به روشهای بیولوژیک کنترل شده و هیچ گونه سم و کود شیمیایی در روند تولید محصول استفاده نمیشود. انتخاب باغات و روش چین مهم ترین و بزرگ ترین وجه تمایز این چای می باشد.
چای ممتاز سر گل بهار ارگانیک دارامان
چای ارگانیک دارامان تحت نظارت کارشناسان مجرب ارگانیک بدون استفاده از کود و سموم شیمیایی و مواد افزودنی مضر تولید شده و با هارمونی طبیعی مزارع بعمل می آید. بعبارتی تولید این محصول در جهت حفظ محیط زیست، منابع طبیعی و سلامتی افراد و جامعه میباشد.
فواید مهم مصرف چای ممتاز سیاه سرگل بهاره
- کنترل کننده دیابت میباشد.
- مانع از رشد باکتریهای لثه و دندان میگردد.
- از بیماریهای قلبی و عروقی پیشگیری میکند.
- دارای خاصیت ضد اسهال میباشد.
- در فرایند پیری تأخیر ایجاد میکند.
- کاهش دهنده خطر ابتلا به آلزایمر، خواب آلودگی، استرس، سکته مغزی و سرطان محسوب میشود.
روش تهیه چای ممتاز سر گل بهاره
- لازم است قوری چای از جنس چینی یا ظرفی با لعاب مرغوب باشد.
- ترجیحاً قبل از دم کردن چای، برگهای چای یک بار با اندکی آب جوش شسته شود.
- حتما درجه حرارت آب کمتر از ۱۰۰ درجه سلسیوس نباشد.
- قبل از دم کردن چای، قوری اندکی گرم شود.
مدت زمان لازم برای دم کشیدن چای حداقل ۱۲ و حد اکثر ۱۵ دقیقه در نظر گرفته شود.