این چای ایرانی عاری از هر گونه عطر، طعم، رنگ دهنده های مصنوعی و اسانس های شیمیایی می باشد و از غنچه بهاری بوته های چای انتخاب، چیده و به وجود آمده است. برگ سبز جمع آوری شده به کارخانه از باغاتی که تحت مدیریت نزدیک و دقیق کارشناسان خبره است به شکل دو برگ و یک غنچه که لطیف ترین و با کیفیت ترین قسمت بوته چای در فصل بهار است چیده می شود. آفات در این باغات به روشهای بیولوژیک کنترل شده و هیچ گونه سم و کود شیمیایی در روند تولید محصول استفاده نمیشود. انتخاب باغات و روش چین مهم ترین و بزرگ ترین وجه تمایز این چای می باشد.
چای سبز قلم سر گل بهاره ارگانیک دارامان
چای ارگانیک دارامان تحت نظارت کارشناسان مجرب ارگانیک بدون استفاده از کود و سموم شیمیایی و مواد افزودنی مضر تولید شده و با هارمونی طبیعی مزارع بعمل می آید. بعبارتی تولید این محصول در جهت حفظ محیط زیست، منابع طبیعی و سلامتی افراد و جامعه میباشد.
فواید مهم مصرف چای سبز سرگل بهاره
- کاهش دهنده کلسترول خون، فشار خون و قند خون میباشد.
- دارای خواص ضد ویروسی و باکتریایی میباشد.
- سوزاننده چربی و کاهش دهنده وزن میباشد.
- افزایش دهنده و تسریع کننده فرایند سوخت و ساز چربی در بدن محسوب میشود.
- قادر به حفظ سلولهای پوست و درمان کننده پف زیر چشم میباشد.
روش تهیه چای سبز
- لازم است قوری چای از جنس چینی یا ظرفی با لعاب مرغوب باشد.
- بهتر است قبل از دم کردن چای، برگهای چای سبز با اندکی آب جوش شسته شود.
- حتما درجه حرارت آب کمتر از ۹۰ درجه سلسیوس باشد (بهتر است بعد از اینکه آب جوش آمد ۵ دقیقه زمان سپری شود).
مدت زمان لازم برای دم کشیدن چای سبز حداقل ۳ و حد اکثر ۵ دقیقه در نظر گرفته شود.