سالم کالا
 
RSS

اخبار

مدیرکل دفتر محیط زیست و سلامت غذای وزارت جهاد کشاورزی در تاریخ ۹۹/۰۴/۰۹ در مورد استاندارد حد مجاز مایکوتوکسین‌ها در خوراک انسان و دام، آرسنیک در برنج و کادمیوم در گندم مورد توافق قرار گرفت.
زعفران، که به ادویه طلایی نیز معروف است؛ سالهاست که به غذاهای ما طعم و رنگ و بوی خاصی می بخشد. تحقیقات نشان داده که این ادویه گران قیمت می تواند به عنوان آنتی اکسیدان به بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن کمک کند و سطح انرژی را بالا ببرد. با ما همراه باشید تا فواید زعفران برای سلامتی را بشناسید.
خواص سبوس برنج -شنبه, 27 دی 1399
سبوس برنج از مزایای و خواص بسیار عالی برخوردار است که در ادامه از خواص و فواید، ارزش غذایی، طریقه مصرف سبوس برنج برای لاغری و عوارض مصرف زیاد سبوس برنج آگاه می شوید.
خواص روغن کند -سه شنبه, 23 دی 1399
خواص روغن کنجد ویژگی های تغذیه ای گیاه کنجد باعث شده است که برخی روغن های آن را "ملکه دانه های روغنی" بنامند. این روغن گیاهی سرشار از مواد مغذی و خواص بی نظیری می باشد که در ادامه با آن ها آشنا می شوید.
عصاره لاوندر -دوشنبه, 22 دی 1399
خواص عصاره لاوندر یا اسطوخودوس ارگانیک
خواص بی نظیر چای گل سرخ -يكشنبه, 21 دی 1399
گل سرخ یا همان گل محمدی نوعی گل رز است که در ایران به صورت گسترده کشت و استفاده می شود. از این گل معطر و پرخاصیت در تهیه گلاب، مربا، عطر، به صورت پودر داخل ادویه ها، در ترکیب شیرینیجات و غیره استفاده می شود.
راه های خانگی برای از بین بردن لکه چای
چای سیاه -سه شنبه, 16 دی 1399
چای سیاه کافئین دارد. سرشار از آنتی اکسیدان های معروف به پلی فنول ها و کاتچین ها است. ظرفیت اکسیداسیون آن بیش از چایهای چربی ، سفید و سبز است. دارای مزایای سلامتی نیز هستند. چای سیاه قوی ، غنی تر تر و اکسیده تر است و در نتیجه از چای اوولون ، سفید یا سبز بیشتر سودمند است.
مشارکت و حضور در رویداد مجازی "دومین سمپوزیوم شبکه محصول سالم" که در ۲۴‌و ۲۵ دی ماه ۹۹ در صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار و بصورت آنلاین پخش می ‌شود دعوت بعمل می‌آید.
‌احتمالا تابه‌حال نام محصولات ارگانیک به گوش‌تان خورده است و این سؤال ذهن‌تان را درگیر کرده که استفاده از این محصولات چه تفاوتی ایجاد می‌کند، چه فوایدی دارد و به‌راستی چرا مسیر تولید مواد غذایی تغییر کرده و از تولید ارگانیک فاصله گرفته است؟