مدیرکل دفتر محیط زیست و سلامت غذای وزارت جهاد کشاورزی در تاریخ ۹۹/۰۴/۰۹ در مورد استاندارد حد مجاز مایکوتوکسینها در خوراک انسان و دام، آرسنیک در برنج و کادمیوم در گندم مورد توافق قرار گرفت.
زعفران، که به ادویه طلایی نیز معروف است؛ سالهاست که به غذاهای ما طعم و رنگ و بوی خاصی می بخشد. تحقیقات نشان داده که این ادویه گران قیمت می تواند به عنوان آنتی اکسیدان به بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن کمک کند و سطح انرژی را بالا ببرد. با ما همراه باشید تا فواید زعفران برای سلامتی را بشناسید.
سبوس برنج از مزایای و خواص بسیار عالی برخوردار است که در ادامه از خواص و فواید، ارزش غذایی، طریقه مصرف سبوس برنج برای لاغری و عوارض مصرف زیاد سبوس برنج آگاه می شوید.
خواص روغن کنجد
ویژگی های تغذیه ای گیاه کنجد باعث شده است که برخی روغن های آن را "ملکه دانه های روغنی" بنامند. این روغن گیاهی سرشار از مواد مغذی و خواص بی نظیری می باشد که در ادامه با آن ها آشنا می شوید.
خواص عصاره لاوندر یا اسطوخودوس ارگانیک
گل سرخ یا همان گل محمدی نوعی گل رز است که در ایران به صورت گسترده کشت و استفاده می شود. از این گل معطر و پرخاصیت در تهیه گلاب، مربا، عطر، به صورت پودر داخل ادویه ها، در ترکیب شیرینیجات و غیره استفاده می شود.
راه های خانگی برای از بین بردن لکه چای
چای سیاه کافئین دارد. سرشار از آنتی اکسیدان های معروف به پلی فنول ها و کاتچین ها است. ظرفیت اکسیداسیون آن بیش از چایهای چربی ، سفید و سبز است. دارای مزایای سلامتی نیز هستند. چای سیاه قوی ، غنی تر تر و اکسیده تر است و در نتیجه از چای اوولون ، سفید یا سبز بیشتر سودمند است.
مشارکت و حضور در رویداد مجازی "دومین سمپوزیوم شبکه محصول سالم" که در ۲۴و ۲۵ دی ماه ۹۹ در صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار و بصورت آنلاین پخش می شود دعوت بعمل میآید.
احتمالا تابهحال نام محصولات ارگانیک به گوشتان خورده است و این سؤال ذهنتان را درگیر کرده که استفاده از این محصولات چه تفاوتی ایجاد میکند، چه فوایدی دارد و بهراستی چرا مسیر تولید مواد غذایی تغییر کرده و از تولید ارگانیک فاصله گرفته است؟