سالم کالا
 

دمنوش زنجبیل

دمنوش زنحبیل

زنجبیل‌ به دلیل طعم تند و تیزی که دارد معمولا با گیاهان دیگری مخلوط کرده و مصرف می‌کنند. البته بسیاری از افراد دمنوش زنجبیل‌ را ب تنهایی مصرف می‌کنند. در اینجا س روش برای تهیه دمنوش زنجبیل‌ به شما معرفی می‌کنیم.

🔵 روش اول

مواد لازم :

زنجبیل

آب

اگر از زنجبیل تازه استفاده می‌کنید ابتدا آن را به خوبی بشویید. می‌توانید پوست زنجبیل را نیز جدا کنید ( کاملا سلیقه‌ای ). سپس آن را به شکل تکه‌های کوچک یا ورقه‌های گرد در آورید.

 

آب را بجوشانید و وبعد از رسیدن آب به نقطه‌ی جوش، تکه‌های زنجبیل را داخل آن بیاندازید.

 

بعد از گذشت 10 تا 15 دقیقه دمنوش شما آماده است و می‌تواندی میل نمائید.

🔵 روش دوم: 

مواد لازم :

زنجبیل‌ تازه

آب

عسل یا نبات

آبلیمو ( دلخواه )

در این روش ابتدا زنجبیل‌ را به خوبی بشویید و پوست آن را بگیرید.

 

سپس آن را به صورت ورقه‌های نازک در آورده و داخل قوری بریزید.

 

حدود 15 تا 25 دقیقه زمان لازم تا آب به جوش آید و دمنوش زنجبیل آماده شود.

 

بعد از دم کشیدن دمنوش زنجبیل‌ می‌نوانید برای بهتر شدن طعم آن از عسل یا نبات استفاده کنید.

 

با اضافه کردن آبلیمو تازه به این دمنوش طعمی خاص خواهید بخشید.

🔵 روش سوم:

مواد لازم :

زنجبیل‌

چای خشک

آب

این روش درست مانند تهیه کردن چای است با این تفاوت که در هنگاه اضافه کردن آب جوش به چای داخل قوری، چند تکه زنجبیل ( خشک یا تازه ) به آن اضافه نمائید. سپس از دمنوش چای زنجبیلی خود لذت ببرید. ❌ نکته : زنجبیل‌ می‌تواند به دلیل خواص ویژه‌ای که دارد باعث سقط جنین در خانم‌های باردار شود. در زمان بارداری از مصرف زنجبیل‌ خودداری نمائید.

نظر خود را ارسال کنید