سالم کالا
 
RSS

مطالب وبلاگ از '2021' تا 'شهریور'

درباره استاندارد ایزو 17020
استاندارد ISO 17020 ابزاری کاربردی جهت ارزیابی شرکت های بازرسی توسط مرکز ملی تائید صلاحیت ایران می باشد. این استاندارد هم همانند سایر استانداردهای ارزیابی انطباق کمک شایانی به شرکت های بازرسی جهت مدون کردن و پیاده سازی هدفمند فرآیندهای جاری شرکت می نماید.
اهمیت بازرسی و نظارت
توجه روز افزون به اهمیت مسائل زیست محیطی، بهداشتی، امنیت غذایی و سلامتی مصرف کنندگان، تولیدات غذایی را با چالش روبرو کرده است. مصرف بیش از حد انواع سموم و کودهای شیمیایی چه از لحاظ تاثیر بر سلامت مصرف کنندگان محصولات کشاورزی و غذایی و چه از لحاظ تبعات زیست محیطی از قبیل آلودگی آب‌های زیرزمینی و برهم زدن تعادل زیست محیطی در اکوسیستم و چرخه های زیستی ریزموجودات، پوشش های گیاهی و جانوری خاک، گیاهان و جانوران، از جمله چالش های مهم جامعه جهانی می باشد. بنابراین با توجه به اهمیت موضوع و درک عمیق سلامتی مصرف کنندگان، رویکرد تولید و عرضه محصولات کشاورزی ارگانیک، سالم، استاندارد و گواهی شده و به تبع آن حضور سازمان های نظارتی و کنترل کننده، همگام با پیشرفت‌های جهانی مورد توجه دست اندرکاران تولید و عرضه محصولات کشاورزی قرار گرفته است. امروزه ايمني، كيفيت و حفاظت از محيط زيست از اهميت ويژه اي در جوامع بشري برخوردار است و یکی از ابزارهای موثر در این مسیر، می تواند بهره‌گيري از خدمات شركت هاي بازرسي باشد.
محصولات گواهی شده سالم و ارگانیک
محصولاتی هستند که تولید آن‌ها براساس عدم استفاده و یا مصرف در حد مجاز از نهاده های شیمیایی صورت می‌گیرد. آنالیز و کنترل در موارد مدنظر (به طور مثال عدم وجود نیترات، سرب، آنتی بیوتیک و …) مطابق با استانداردها و آیین‌نامه‌های مربوطه صورت می گیرد. فرآیند بازرسی برای این محصولات به صورت موردی بوده و در آن رابطه گواهی صادر می‌شود. محصولات IPM ICM GAP، محصولات تولید شده براساس آیین‌نامه تشویقی، همچنین محصولاتی که تحت عنوان محصول سالم در بازار عرضه می شوند نمونه‌ای از این محصولات هستند.
شوربای قیمه ریزه - محبوب‌ترین غذا‌های محلی ایران: چهارمحال و بختیاری
شوربای قیمه ریزه - محبوب‌ترین غذا‌های محلی ایران: چهارمحال و بختیاری